Het mobiele lab nog mobieler: de nieuwe generatie Labbooks

labbookEen nieuwe generatie Labbooks maakt zijn opwachting in 2015. Een Labbook dat naadloos aansluit op de moderne technologie. Dat de nieuwste techniek naar de stal brengt en dat uw patiënt centraal zet. Het nieuwe Labbook is kleiner en u neemt het gemakkelijk overal mee naar toe. Maar niet alleen dat maakt het nieuwe Labbook het ideale mobiele lab: met de verbeterde accu kunt u maar liefst 20 uur non-stop meten.
Net zoals vele andere innovaties bestuurt u het Labbook vanaf uw mobiele telefoon of tablet. De ingebouwde Bluetooth® maakt verbinding met vele apparaten mogelijk. De resultaten zijn direct inzichtelijk in een heldere app. En u kunt ze delen met klanten en collega’s wanneer u dat wilt.

Natuurlijk blijven de Labbooks gebruik maken van de nieuwste technologie op Lab-on-a-Chip gebied. Met deze chips doet het Labbook direct, in de stal, metingen in slechts een paar minuten. De resultaten van het Labbook ziet u terug in het online softwaresysteem Bluefrog. En u hoeft geen tijd te besteden aan calibratie, dat doet het Labbook zelfstandig tijdens de metingen.

De nieuwe generatie Labbooks worden verwacht in het tweede kwartaal van 2015.

Wilt u nu alvast meer informatie? Neem contact met ons op!

Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *