Blue4Green bij de Ag Innovation Showcase in Amerika

Voor de zesde keer werd in Missouri de conferentie voor innovatie in landbouw en veehouderij georganiseerd. Vele innovatieve sprekers en bedrijven, waaronder Blue4Green, kwamen bij elkaar vanuit de VS, Canada, Nederland en Nieuw Zeeland.

Belangrijke onderwerpen zoals biobrandstof, biotechnologie, diergezondheid en de uitdagingen van de toekomst werden besproken. Met als doel wetenschappelijke innovaties om te zetten naar succes in de praktijk.
Blue4Green presenteerde het innovatieve Labbook en haar visie op diergezondheid in de toekomst.
Onze visie is dat de stijgende vraag naar voedsel en de mogelijke effecten van intensieve veehouderij op de gezondheid van dier en mens juist nu vragen om meer inzicht @ point of animal care. We verwachten dat beter inzicht gezondheidsproblemen zal voorkomen, essentieel daarvoor zijn preventieve programma’s die voorkomen dat dieren ziek worden. We geloven dat het verbinden van mens, dier en omgeving de heldere inzichten geeft die leiden tot een duurzamere wereld.
Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *