Transitie advies op maat bij – 20 C

VSkalverenBij -20 C heeft Blue4Green op verschillende grote melkveebedrijven in de US metingen gedaan voor Dry2Fresh transitie advies. Vanwege de bedrijfsgrootte (350 – 4000 koeien) kunnen er in 1 dag al aardig wat conclusies getrokken worden en adviezen worden gegeven.

De betreffende bedrijven lagen in de regio rondom Ithaca,  in het noord – oosten van de VS. De temperatuur varieert er momenteel van -20 tot 0 graden celcius. Op de bedrijven werden alle onderdelen van de Dry2Fresh Scan uitgevoerd.

VSErikDe resultaten waren over het algemeen goed, wat vooral komt door goede huisvesting en zeer strak management.  In de, zowel nieuwe als oudere,  huisvesting wordt veel rekening gehouden met  koecomfort. Zo was op de bezochte bedrijven uitsluitend sprake van zandbedden en diepstrooisel boxen.

Al met al een zeer goede ervaring, er zijn veel nieuwe contacten opgedaan en de nieuwe inzichten worden meegenomen in de ontwikkeling van Dry2Fresh.

Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *