Blue4Green bij de FrieslandCampina Jongerendag

Voor meer dan duizend jonge melkveehouders gaf Blue4Green een presentatie over transitiemanagement. Deze had als titel ‘The innovation challenge – innoveren begint bij jezelf’ en daar past een innovatief programma als Dry2Fresh precies in.

FrieslandCampina gebruikt innovatie om de zuivelketen duurzamer te maken en de groeiende wereldbevolking te voeden.

Dry2Fresh draagt daar aan bij. Door een betere transitie, blijven de koeien gezond en produceren ze meer. Preventief handelen leidt tot lager medicijngebruik. De jonge melkveehouders reageerden enthousiast en de eerste adviezen voor een betere transitie zijn al gegeven!

FC Jongerendag

Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *