Bijeenkomst voor melkveehouders op de Military

Op woensdag 10 oktober organiseert Blue4Green een bijeenkomst op het terrein van Military Boekelo-Enschede. Melkveehouders van verschillende dierenartspraktijken in de buurt (zie onder) zijn van harte welkom.

De start is om 12.00. Onder het genot van een lunch vertellen wij u alles over Dry2Fresh. Daarna leidt de ervaren eventing amazone Suzanne Bredero uit Kring van Dorth u rond over het terrein. Zij vertelt u meer over de hindernissen en de sport. U kunt ook de veterinaire keuring van de paarden bekijken. Rond 14.30 zijn we klaar, maar u kunt natuurlijk langer blijven en de bijzondere atmosfeer van dit prachtige evenement opsnuiven.

Deelname is gratis. Wilt u meedoen? Meldt u dan even aan.

Deelnemende dierenartspraktijken:

  • Dierenartsen Combinatie Holten
  • Dierenkliniek De Vossenbrink Delden
  • Boerskotten
  • DAP Enschede
  • De Graafschap Dierenartsen
Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *