Internationale introductie Dry2Fresh

Ook in het buitenland willen veel dierenartsen en melkveehouders hun koeien beter door de transitieperiode helpen. Daarom gaat Dry2Fresh nu al in meerdere landen van start. In Engeland is er al een praktijk begonnen bij haar klanten en in Argentinië gaan binnenkort de eerste dierenartsen van start. Ook vanuit Amerika en Duitsland komt veel interesse in Dry2Fresh.

Melkveehouderijen in het buitenland zijn natuurlijk anders dan in Nederland. In Amerika zijn ze vaak veel groter en er zijn bedrijven in Argentinië die de koeien volledig buiten houden. Toch is Dry2Fresh zonder problemen toe te passen op deze bedrijven. Een calciumgebrek en andere problemen in de transitie periode komen tenslotte overal ter wereld voor. De adviezen voor de verbetering  hangen af van de omstandigheden, dus Dry2Fresh wordt uitgevoerd door lokale dierenartsen. Zij brengen de problemen in de transitie in kaart en geven dan gepast advies, zodat een melkveehouder gezondheidsproblemen kan voorkomen en kosten bespaart.

Om de data in het buitenland te verwerken, is Bluefrog nu ook in het Engels en Spaans beschikbaar. Ook de website is er nu in het Spaans, klik maar op het geel-rode vlaggetje hierboven!

Dit bericht is gepubliceerd in Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *