Nieuwe generatie Labbooks

De ontwikkeling van de Labbook staat niet stil. De huidige versie van het Labbook meet onder andere calcium in bloed, maar de nieuwe generatie zal ook andere elementen en andere vloeistoffen analyseren. Op dit moment zijn we hard aan het werk om een nieuwe generatie te testen.

Samen met onze hardware leverancier is het binnenwerk van de Labbooks flink aangepast. Door deze aanpassingen kunnen de cartridges voor de calcium metingen in bloed nog nauwkeuriger en betrouwbaarder uitgelezen worden.

De eerste drie nieuwe Labbooks hebben we kortgeleden binnen gekregen. Om te garanderen dat de meetresultaten kloppen, worden ze eerst aan een grondige test onderworpen. In samenwerking met de vakgroep BIOS van de Universiteit Twente worden de labbooks op dit moment in het lab uitgebreid doorgemeten.

Als de Labbooks deze beproeving goed doorstaan, zullen ze in de praktijk geijkt worden met vers getapt bloed. We houden u op de hoogte!

 

 

Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *