Dry2Fresh bijeenkomst voor dierenartsen

Inspiratie, diepgang en discussie. Dat zijn de drie kernwoorden van de Dry2Fresh bijeenkomst van 15 maart. Dierenartsen die al met Dry2Fresh werken en dierenartsen die er mee willen werken, kwamen samen voor een leerzame middag. De presentaties over een veranderende wereld, de inhoud van Dry2Fresh, biochemische diepgang en interessante casussen zorgden voor veel interactie. Zo volgde er onder andere een discussie over het voedingsadvies en de hoeveelheid structuur die een droogstandsrantsoen moet bevatten. Dierenartsen helpen elkaar op deze manier naar een preventieve manier van werken over te schakelen. En dat, zo bleek uit de casussen, zorgt voor tevreden melkveehouders!

Als u ook een bijeenkomst wilt bijwonen, neem dan contact met ons op.

Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *