WUR werkt mee aan internationale introductie Dry2Fresh

Het transitie programma Dry2Fresh wordt samen met Wageningen University and Research centre geschikt gemaakt voor een internationale introductie. De WUR doet onder andere onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid, gebruiks-protocollen en kwaliteit in de praktijk.

Vorig jaar richtte WUR de Dairy Campus op; een internationaal centrum voor onderzoek, innovatie, educatie en training op het gebied van de melkveehouderij. Onderzoekers van de Dairy Campus zorgen voor een gedegen wetenschappelijke basis van Dry2Fresh.

In hun eerste nieuwsbrief vertellen medewerkers van de Dairy Campus meer over Dry2Fresh. Het programma werd ontwikkeld in samenwerking met De Graafschap Dierenartsen Innovatie en wordt inmiddels met succes  toegepast op tientallen melkveebedrijven in Nederland.

Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.