Innovatieve Bluefrog diergezondheid software van Blue4Green online

Blue4Green heeft haar grensverleggende veterinair management systeem Bluefrog gelanceerd. Bluefrog® is een online systeem opgezet rond het @point-of-care (in de stal, wei of de praktijk) behandelen van dieren. De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om gegevens overal en altijd op te slaan, inzichtelijk te maken en te delen. Bluefrog heeft vanaf nu haar eigen website: www.bluefrogvms.com

Op dit moment wordt Bluefrog met succes door dierenartsenpraktijken ingezet om het bedrijfsbegeleidingsprogramma Dry2Fresh te ondersteunen. Deze dierenartsen ontwikkelen een diepe samenwerking met melkveehouders; samen pakken ze het management rond de droogstand aan om problemen te voorkomen. De melkveehouders waarderen deze preventieve aanpak, waarmee ze meer grip krijgen op hun bedrijf en extra inkomsten genereren. Bluefrog ondersteunt Dry2Fresh volledig: dierenartsen en melkveehouders kunnen eenvoudig de verzamelde gegevens opslaan, waarna deze inzichtelijk gemaakt worden in uitgebreide grafieken. Samen kunnen ze targets zetten om de bedrijfsresultaten te verbeteren en snel communiceren over de adviezen en actiepunten.

Bluefrog is volop in ontwikkeling en op weg een volledig veterinair management systeem te worden met benchmarks, koppelingen naar andere databases en een mobiel kantoor.

Blue4Green heeft haar veterinair management systeem en ICT activiteiten onder gebracht in een apart bedrijf: Bluefrog BV. Het doel is focus te leggen op de ontwikkeling en verkoop van Bluefrog® VMS en veterinaire preventie programma’s.

Dit bericht is gepubliceerd in Algemeen.

Reacties zijn gesloten.