Blue4Green sponsort EK Endurance

Blue4Green steunt Nederland in het Europees Kampioenschap Endurance 2011 dat op 10 september plaats vindt in het Franse Florac. Endurance is het lange afstand rijden te paard, geen dressuur-oefeningen of hindernissen, maar wel heel veel kilometers. Een hippische marathon dus! De afstand die op het EK gereden wordt, is 160 km door het zeer heuvelachtige landschap van de Cevennes.

De endurancesport past bij Blue4Green, omdat deze duurprestatie draait om monitoren van de conditie en inzicht in de gezondheid van het dier. Maar ook om intensief contact tussen de ruiter, het paard en het team van verzorgers om hen heen. Dierenartsen zijn niet weg te denken uit deze sport en houden bij elke wedstrijd, maar vaak ook in de trainingen, de gezondheid van de paarden in de gaten.

Blue4Green ziet de paardensport als een interessante toekomstige markt voor haar producten. Dierenartsen kunnen met deze producten de gezondheid van de paarden op elk moment monitoren en zo paard en ruiter nog beter ondersteunen in hun sport.

Volg het EK via: pendurance.wordpress.com.

Dit bericht is gepubliceerd in Nieuws.

Reacties zijn gesloten.