MT Magazine: Lab-on-a-chip behoort tot de 10 hotste technieken

Het Management Team Magazine zet in haar recentste nummer de ‘hotste’ technieken van het nieuwe decennium op een rij. (link) Eén van de technieken is de lab-on-chip toepassing van Blue4Green voor dierenartsen. Het is goed om te zien dat de impact van de mogelijkheden van nanotechnologie in het algemeen en die van lab-on-a-chip in het bijzonder steeds meer beginnen door te dringen.

Dave Blank, wetenschappelijk directeur van het MESA+ onderzoeksinstituut aan de universiteit van Twente, geeft in het interview aan dat voor de toepassing een miljardenmarkt verwacht wordt . Wij kunnen dat alleen maar onderschrijven. Wat het artikel echter nog interessanter maakt zijn de andere technieken die omschreven worden, zoals Cloudtechnologie in ICT, Augmented Reality en Smart Surroundings. Het zijn technieken als deze die in combinatie met nanotechnologie van Blue4Green een echt succes maken en er bijvoorbeeld voor zorgen dat een dierenarts zijn analyses direct online met zijn cliënten kan delen. De oneindige mogelijkheden van nanotechnologie in combinatie met andere, nieuwe en toekomstige technieken maakt het Blue4Green concept zo krachtig en veelbelovend.

http://www.mt.nl/artikel/1954723/Tien_technieken_die_de_wereld_veranderen.html

Dit bericht is gepubliceerd in Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *