Wat brengt 2010 voor Blue4Green?

Voordat we naar de toekomst gaan kijken blikken we eerst even kort terug op 2009. Ons bedrijf bestaat feitelijk maar uit een paar mensen dus samenwerking is erg belangrijk voor Blue4Green.
2009 was een jaar waarin samenwerking is ontstaan en ook uitgebouwd is. Mede hierdoor zijn successen geboekt. Enkele van deze overwinningen zijn de deelname aan het Nano4Vitality programma, de Young Technology Award, de geboorte van het Droogstand Management Programma en de nominatie van de Herman Wijffels Innovatieprijs.
Het nieuwe jaar gaat voor iedereen bij Blue4Green een spannend jaar worden. We verheugen ons erop om samen met onze klanten een aantal nieuwe producten te gaan introduceren. Tevens hopen we enkele nieuwe medewerkers te mogen gaan begroeten.
Na jaren van onderzoek en ontwikkeling staat dit jaar de introductie van de veterinaire PDA, de Labbook®, op het programma. In de planning staat ook om op de markt te komen met een chip voor het meerdere elektrolieten.
Verder willen we BlueFrog®, het Praktijk Management Systeem van Blue4Green, blijven ontwikkelen om dierenartsen en hun cliënten nog meer inzicht te geven in de status en het welzijn van dier en organisatie.
Het team van Blue4Green hopen we dit jaar te kunnen  versterken  met meer dierenartsen en ook gaat onze e-commerce support verdere handen en voeten krijgen.
Komend jaar hopen we tevens de ontwikkeling van het Droogstand Management Programma met De Graafschap Dierenartsen succesvol af te ronden.
Kortom 2010 gaat een sprankelend jaar worden voor Blue4Green!

Dit bericht is gepubliceerd in Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *