Welkom op het blog van Blue4Green!

Nu onze Lab-on-a-chip technologie op het punt staat commercieel in gebruik te worden genomen, gaat het avontuur voor Blue4Green en haar partners pas echt beginnen. We hebben flinke, maar realistische ambities die ons in de nabije toekomst over de landsgrenzen zullen voeren. Ambities ook, die voor het dierenwelzijn en duurzaamheid in de melkveehouderij, voor de maatschappelijke betekenis van nanotechnologie en voor de lokale economie belangrijke gevolgen kunnen hebben.

Met dit blog zullen we u op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. Alles wat gebeurt en gaat gebeuren in de wereld van Blue4Green en haar partners zullen we hier uitgebreid toelichten. Maar ook algemeen nieuws op het gebied  van nanotechnologie en veterinaire diagnostiek kunt u vanaf nu hier teruglezen.

Welkom op het blog van Blue4Green!

Dit bericht is gepubliceerd in Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *